Maatwerk

Mi Sueno Kindercoach heeft zich gespecialiseerd op de gebieden onzekerheid & faalangst, gedragsverandering en het omgaan met een vol hoofd. De benadering is gebaseerd op het begrijpen van elk kind als een uniek persoon met specifieke behoeften.

Vergroten van het zelfvertrouwen

Door een persoonlijke benadering, luisterend oor te zijn en empathie te combineren, helpt Mi Sueno Kindercoaching kinderen hun zelfvertrouwen te vergroten, negatieve denkpatronen te doorbreken en hun kracht te ontdekken. Samen werken we aan positieve groei, zodat ze met meer veerkracht uitdagingen aangaan en vol vertrouwen hun eigen unieke pad bewandelen.

Gedragsverandering

In het geval van gedragsverandering gaat Mi Sueno Kindercoaching samen met het kind onderzoeken wat er daadwerkelijk voor emoties schuilen achter het gedrag dat het kind de laatste tijd laat zien. Hierbij worden positieve gedragspatronen gestimuleerd.

Omgaan met een vol hoofd

Als een kind een vol hoofd heeft, is dit heel overweldigend . Mi Sueno Kindercoaching leert hen effectieve technieken om emoties te beheersen, stress te verminderen en gedachten te organiseren. Elk kind heeft zijn eigen unieke manier om zich te uiten en te verwerken, en Mi Sueno Kindercoaching moedigt het kind aan om zijn/haar gevoelens en gedachten op een creatieve en gezonde manier te uiten.

Door deze persoonlijke aanpak kunnen kinderen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen tijdens hun ontwikkelingsproces. Dit leidt tot positieve veranderingen die hen in staat stellen om op te groeien tot veerkrachtige en zelfbewuste personen.
Wanneer het kind gelooft in zichzelf en positieve gedachtes heeft over zichzelf, gaat het kind weer lekker in zijn/haar vel zitten.
Het doel is dan geslaagd en het kind heeft  genoeg bagage om zich te kunnen ontplooien en gelukkig te zijn. Ziet u uw kind weer blij en gelukkig? Dan zijn de ouders weer blij. Een win-win situatie. Mi Sueno Kindercoaching zet zich hier voor de volle 100% in om het te gaan realiseren.

    Mi Sueno Kindercoaching

    Bezoekadres:
    Molslaan 121
    2611 RK Delft

    E-mail:info@misuenokindercoaching.nl
    Mobiel: 0630241168
    KVK-nummer: 90923928
    BTW-nummer: NL004855970B81

 

Copyright © 2023 Mi Sueno Kindercoaching